Jardin d'Acclimatation and lodging house, Tatihou Island, Saint-Vaast-la-Hougue, France. 2014 (series Sands of Time) by Elise Prudhomme.

Photograph of the Jardin d’Acclimatation and lodging house on Tatihou Island, Saint-Vaast-la-Hougue, France. This series of black and white large format pinhole photographs, excerpt from an ongoing project on the development of the cultural landscape and the emergence of a new picturesque in the Cotentin, includes work done on historic Tatihou Island (Cultural Patrimony of Unesco), where layers of symbolic material trace the constant evolution of man in his environment.

Jardin d’Acclimatation and lodging house, Tatihou Island, Saint-Vaast-la-Hougue, France

Subjects: , , , , , , , , , , , ,
Locations: , , , , ,
Keywords: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,